Cer Protectie din partea CSAT!


Publicat: 19 Oct 2017, 20:14 Actualizat: acum 1 lună comentarii

  


Dragi Prieteni adevarati, dragi Romani de Pretutindeni, abia astazi a inceput Marea Batalie intre Adevar si Minciuna ! De astazi sint cel mai linistit!

In toti acesti ani, mai ales in ultimii 3 ani, am fost atacat in cele mai perverse moduri ! Eu, familia mea, colegii mei care sint si acum alaturi de mine ! Am fost sabotati permanent de catre Statul Mafiot, dar nimic nu ne-a impiedicat sa luptam si sa cistigam ! Deja e o mare minune ca am ramas in viata si nu ni s-a intimplat nimic rau !

Am rezistat la cel mai grele razboaie, cel psihologic si cel economic ! Echipa mea extraordinara stie bine prin ce am trecut ! Si se mira zilnic ca mai am rabdare, ca nu ma enervez si ca mereu cistigam ! E minunat sa stii ca toti oamenii de la NASUL TV, carora le-am tinut spatele, slujbele si libertatea de exprimare, sint alaturi de mine !

Toti stiu ca asa ceva e rar, aproape inexistent in Romania ! Daca nu eram blocat in acesti ani, NASUL TV putea sa fie o oaza de libertate si bunastare pentru sute de oameni, nu doar zeci !

Nimic nu se compara cu gustul libertatii maxime ! Si sa stiti ca sint un sef foarte bun pentru toti colegii mei ! Si dusmanii stiu acest lucru !

Puteam fi Televiziunea nr. 1 din Romania daca nu aveam Statul Mafiot impotriva ! Sau daca Statul Patriot ar fi fost mai puternic !

Va scriu acum fiindca se incearca din greu asasinarea acestui Site, acestei ultime oaze unde milioane de romani pot afla Adevarul si ce gindesc ! Statul Mafiot mai are doua optiuni : lichidarea mea fizica sau lichidarea acestui Site ! In rest, am batut Statul Mafiot la fundul gol ! L-am rupt in bataie ! Echipa de Investigatii NASUL TV a descoperit toate falsurile, toate personajele dubioase din Institutiile Statului !

Nici macar Statul Patriot sau Statul Roman, cel aparent, nu mai pot sa inchida ochii ! Nu mai au nicio scuza ! Si mai am citiva ASI in mineca ! Dar acesti ASI ii voi da doar daca, Doamne Fereste, acest ultim loc unde pot sa ma mai exprim, se va inchide, bloca sau cuceri !

Va inchipuiti ?! Dupa 27 de ani de la Lovilutie, dupa 25 de ani de presa libera, acesta este singurul si ultimul loc unde ma mai pot exprima ! Pentru ca nu au putut sa ma salte cu mascatii, au saltat Televiziunea Libera cu mascatii ! Si au dat afara toti realizatorii ! Si au stins lumina ! De 7 zile este INTUNERIC la NASUL TV ! Doar reluari cenzurate ! Pucistii au fugit ! Institutiile Statului sint paralizate ! Oare de cite ori nu ati vazut la televizor cum se misca Institutiile cind o babuta vinde leustean si e amendata?!

Au sters cu buretele tot ce am construit in Romania ! Presa e mai degraba aliatul Statului Mafiot in aceasta actiune de eliminare a mea ! Oricum, nu imi este prietena ! Nu am primit nicio invitatie la nicio televiziune centrala ! Nici nu ma asteptam :)))

Considerati acest text ca pe ultimul ! In orice clipa teroristii pot distruge acest Site ! Statul Mafiot este innebunit ca eu am putut sa ma apar, alaturi de colegii mei, pe acest Site ! Si milioane de romani au aflat ! Statul Mafiot este gata de orice crima, in acest moment ! Daca Statul Mafiot pierde acum, atunci pierde definitiv ! E inceputul Sfirsitului !

Abia acum sint cel mai linistit ! Abia acum a inceput razboiul adevarat !

Sa fiti iubiti !
Radu Moraru
19 Octombrie 2017