Premieră Mondială pentru Europenii din America! Euro4USA! Va fi următorul Fenomen după Fenomenul Trump!


Publicat: 5 Iul 2017, 13:52 Actualizat: acum 5 luni comentarii

  


„Make Your Business Great ! Aliati-va cu cei mai indrazneti, ale caror vorbe se transforma in fapte ! Numai impreuna sintem mai puternici ! Impreuna Schimbam Lumea ! Gindim la viitorul copiilor nostri !”

Acesta este unul dintre cele mai puternice mesaje auzite vreodata, in direct, pe NASUL TV – Televiziunea Libera !

„1 AN ! Intr-un singur an vom revolutiona Businessul din America ! Emigrantii europeni din America si europenii care vor sa intre pe piata americana vor schimba Lumea ! ” a declarat Luminita Simon, NASHA acestui Mega-Proiect! Euro4USA.com!

Iar NASUL TV este Primul Client VIP al acestei platforme ! Nu puteam rata o asemenea oportunitate ! Care se intilneste odata la 100 de ani !

„Primii 500 de Clienti VIP vor fi NASII sau ASII Euro4USA ! Vom genera un nou Fenomen dupa Fenomenul Trump !” – a mai declarat Luminita Simon. Si o cred. Rar am vazut un Proiect Genial ca acesta si un om mai stapin si mai determinat ca Luminita ! Ei bine, daca Chicago a generat un Presedinte Obama care a coborit America atit economic cit si moral, eu va promit ca Luminita din Chicago va spala obrazul Americii ! Ce nume predestinat ! Dupa intunecatul Obama (si nu ma refer la culoarea pielii !) Luminita Americii incepe sa se vada tot de la Chicago !

Euro4USA.com va aduce lumina in vietile emigrantilor europeni din America si nu numai ! Mi-as dori ca primii 500 de Clienti VIP sa fie numai romani, de pretutindeni ! Inclusiv din Romania ! Make Your Business Great !

 


Booking.com

Cu un simplu mail trimis la INFO@Euro4USA.com va puteti „lumina”viata si afacerea !

Noi, primii 500, vom produce un nou FENOMEN pe Planeta ! Acum o saptamina nu eram convins ! Dar dupa ce am auzit-o pe Luminita Simon, deja sintem DOI !

„Yes We Can” – spunea politrucul Obama si am vazut ce dezastru a produs Lumii in doar 8 ani !!!

YES WE WILL ! GOD BLESS Euro4USA ! LUMI din CHICAGO si NASUL din ROMANIA si-au dat mina peste Ocean si va promitem FAPTE ! Vorbele sint ale politrucilor de pretutindeni ! Nihil Sine Deo !

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

NASUL TV USA & Euro4USA – Born on 4th of July