Mircea Oprean, fostul ginere al lui Nicolae Ceaușescu, bătut în public | A ajuns la spital!


Publicat: 19 Mai 2017, 21:25 Actualizat: acum 6 luni comentarii

  

Mircea Oprea, fostul ginere al lui Nicolae Ceaușescu, a fost bătut, joi seara, în curtea Universității Politehnice, acolo unde este profesor. El a fost transportat la spital, scrie stiripesurse.ro

Conform Antena 3, Oprean a fost bătut cu bestialitate de către doi tineri, în curtea Universității, fără ca aceștia să fie prinși, din informațiile de până acum. Profesorul Oprean a fost transportat la spital, el având răni pe față, unde ar fi fost tăiat. El e internat la Spitalul Municipal.

”Am fost victima unei lucrături!”, a spus Oprean pentru Antena 3. Acesta a fost audiat la spital de către polițiști. Incidentul vine la doar câteva zile după ce Oprean a spus, tot la Antena 3, că Traian Băsescu a fost colaborator al fostei Securități, iar fostul președinte a anunțat că îl va da în judecată. Oprean a anunțat, după emisiunea de la Antena 3 în care a făcut afirmațiile despre Băsescu, că a fost amenințat cu bătaia.

”Am chemat poliția pentru că s-a întâmplat în curtea Universității. Eu am aflat abia pe la 1 noaptea. Am vorbit, aseară, cu el, prin mesaje,, am vorbit și azi, prin telefon. Avem camere video, dar acolo unde avea mașina parcată nu avem. A reușit să se blocheze în mașină, a sunat la 112 și a venit SMURD-ul în 5 minute.”, a spus Ecaterina Andronescu, la Antena 3.